fbpx

Säljutbildning

Inspirerande och utbildande material för dig att ta del av

Lättsmälta säljtips med Leonardo!👇🏽

Leonardo Johansson är en framstående figur inom säljutbildning och affärsrådgivning. Som programledare för Säljpodden, en av Nordens största affärspoddar, delar han med sig av ovärderliga säljtips som grundar sig på hans gedigna erfarenhet och omfattande forskning. Hans arbete med allt från stora etablerade företag till mindre, snabbväxande svenska företag har gett honom en unik insikt i försäljningsbranschen.

1
Bred erfarenhet

 Leonardo har haft fyra säljchefspositioner och analyserat över 300 böcker, vilket ger honom en djupgående förståelse för försäljningsprocessen. Hans erfarenheter från att arbeta med både stora företag som Canon och Handelsbanken samt mindre, dynamiska företag bidrar till hans omfattande kunskapsbas.

2
Säljpodden Academy

Genom plattformen ”Säljpodden Academy” erbjuder han utbildning inom försäljning genom en kombination av föreläsningar, coachinguppdrag, och en serie av korta videotips. Dessa resurser är skräddarsydda för att möta behoven hos företag som vill förbättra sina försäljningsstrategier.

3
Fokuserad utbildning

Utbildningsprogrammet han erbjuder består av över 20 korta videotips och workshop-frågor som täcker olika aspekter av B2B-försäljning. Denna strukturerade metod är särskilt utformad för att genomföras i säljgrupper, vilket främjar lagarbete och kollektivt lärande.

Genom sitt engagemang i ”Säljpodden Academy”, fortsätter Leonardo Johansson att vara en ledande kraft i att utbilda och utveckla framgångsrika försäljningsteam och strategier.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.